Media-buying

Daca business-ul tau este la inceput sau te afli in situatia in care iti doresti sa te dezvolti, vei avea nevoie de o strategie eficienta de marketing, care sa includa servicii de media-buying.

In mediul digital, lucrurile evolueaza cu o rapiditate greu de comparat cu ceea ce se intampla in offline. De aceea, simplele reclame si publicitatea organica nu mai sunt suficiente pentru a garanta succesul unui business in mediul online.

Competitia este acerba, utilizatorii au asteptari mult mai mari, iar plasarea reclamelor trebuie sa fie facuta strategic, tinandu-se cont de canalul de marketing potrivit, de momentul potrivit, precum si de audienta. Asadar, din mixul de marketing nu trebuie sa lipseasca media-buying.

Indispensabile pentru cei care vor sa ajunga la o audienta relevanta, serviciile de media-buying sunt adesea tratate superficial. Nu si de catre noi! La NOA Digital Architects suntem mai mult decat eficienti atunci cand vine vorba despre investitii care aduc rezultate in media-buying.

Ce inseamna media-buying?

Media-buying implica achizitionarea unui spatiu publicitar pe diverse platforme. Fie ca vorbim despre un site cu continut nisat, varianta online a unui ziar de renume, un blog cu audienta ridicata, o platforma de social media sau alt canal de marketing, prin media-buying te asiguri ca produsele sau serviciile tale ajung la publicul caruia i te adresezi.

La NOA Digital Architects, serviciul de media-buying inseamna mai mult decat contractarea unui spatiu publicitar oarecare. Ne asiguram ca alegem canalul media potrivit strategiei tale de marketing si iti oferim acces exclusiv la spatii publicitare care vand si pe care, cel mai probabil, nu le-ai putea accesa individual.

Beneficiile media-buying

Principalul beneficiu al serviciilor de media-buying este faptul ca, prin intermediul acestora, iti poti face cunoscut brand-ul unei audiente formata din potentiali clienti, intr-un context creativ, extrem de favorabil business-ului tau. Felul in care se masoara succesul unei investitii in media-buying depinde de obiectivele tale, care pot fi diferite: cresterea ratei de conversie, brand awareness sau informarea publicului.

Recomandari

Inainte de a veni cu propuneri de media-buying care vor aduce beneficii afaceri tale, ne asiguram ca facem un research amanuntit al nisei in care activezi. Analizam competitorii si canalele de media utilizate de acestia, identificam publicul tau tinta si facem un research in privinta obiceiurilor pe care le au potentialii clienti.

Strategie si implementare

In urma rezultatelor research-ului, identificam cele mai potrivite canale de media pe care ar trebui sa iti promovezi business-ul si care vor contribui la livrarea mesajului catre o audienta formata din potentiali clienti.

In functiile de obiectivele tale de business, vom crea o strategie eficienta de media-buying, gestionandu-ti bugetul in mod corespunzator. Ne ocupam de negocierea, achizitionarea si programarea aparitiei continutului care iti promoveaza business-ul pe cele mai relevante canale media.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre specificul business-ului tau, iar noi iti vom face propuneri relevante in ceea ce priveste strategia de media-buying pe care ar trebui sa o adopti. NOA Digital Architects iti faciliteaza accesul la cele mai relevante publicatii online, oferindu-ti solutii de advertising pe diverse canale media, indiferent de nisa in care activezi.

Contacteaza-ne

Copyright© 2022 NOA Digital. Toate drepturile rezervate.