Servicii Content Marketing

Content Marketing

Modelele tradiționale de marketing nu sunt destul de eficiente? Asta pentru că nu țin pasul cu ritmul alert în care se schimbă lucrurile în marketingul digital. Contentul util și relevant trebuie să stea la baza businessului tău!

Agilitate și abordare strategică

Content Marketingul este o abordare strategică de marketing bazată pe crearea și distribuirea consecventă de content valoros și relevant pentru utilizatori. Scopul? Atragerea, reținerea și determinarea publicului tău țintă să acționeze. Secretul succesului? Agilitatea!

Publicul a trecut de mult timp de etapa în care este atras de o simplă prezentare de produse și servicii, iar noi știm cum să creăm conținut relevant și util pentru potențialii tăi clienți, care îl vor percepe ca pe o soluție la problemele și nevoile pe care le au.

De ce te poți baza pe Content Marketing?

 • Este o modalitate sigură de a îți crește vânzările
 • Te ajută să atragi clienți care vor rămâne loiali brandului tău
 • Reprezintă atât vocea, cât și imaginea businessului tău

Strategie de conținut completă

Business-ul tau are nevoie de o strategie de continut completa, care include redactarea de texte premium pentru promovarea produselor sau serviciilor tale și pentru informarea publicului țintă.

Din departamentul nostru de Content fac parte marketeri, content writeri și copywriteri cu experiență de peste 10 ani în domeniu. În funcție de particularitățile business-ului tău și de nevoile pe care le ai, îți putem oferi content în limba română și engleză pentru:

 • Articole de blog
 • Articole SEO
 • Comunicate de presă
 • Social Media
 • Paginile din site-ul tău
 • Descrieri de produse și categorii de produse
 • Campanii PPC
 • Clipuri video pentru YouTube

Îți vom oferi o strategie de conținut eficientă, bazată pe cele mai noi trenduri din piață și texte bine structurate, ușor de parcurs, pline de informații utile, care conving audienta.

Content pentru Social Media

Un brand care nu are o prezență consolidată pe Social Media este, practic, inexistent într-o lume în care utilizatorii petrec ore întregi, zilnic, pe rețelele de socializare.

Facebook nu mai este de mult timp doar o rețea pe care ne împărtășim stările pe wall, iar Instagram a depășit stadiul de rețea pe care partajăm fotografiile cu cina perfectă. Acestea au devenit platforme importante de promovare pentru businessuri din toate domeniile.

Chiar și LinkedIn s-a transformat dintr-o rețea folosită de recrutori și candidați într-o platformă pe care cei care au ca target segmentul B2B se pot promova în fața audienței ideale.

Bazează-te pe noi pentru a crea o strategie de conținut pentru Social Media prin care poți ajunge mai ușor la publicul tău țintă. Îți oferim soluția completă, de la calendar până la texte și design adaptate mesajului pe care vrei să îl transmiți și imaginii pe care dorești să o construiești.

We go the extra mile

Integrăm în strategia de content pentru Social Media și serviciul de Community Management, pentru a îți oferi o soluție completă.

NOA Digital este partenerul tău de încredere în crearea unei strategii de content care sa se alinieze cu obiectivele tale de business, indiferent de nișa în care activezi.

SEO + Content Marketing

Articolele de blog și link-building optimizate SEO sunt indispensabile pentru creșterea traficului organic, însă nu discutam despre texte care nu transmit mesajul potrivit și sunt trecute cu vederea de către Google, care penalizează spamul și contentul irelevant.

În funcție de canalul pe care va fi distribuit contentul și de obiectivul pe care îl avem, ne bazăm atât pe elemente de ordin tehnic, așa cum este optimizarea SEO, cât și pe relevanța textelor redactate pentru utilizatorii care le citesc. Reușim să îmbinăm cu succes aceste doua aspecte atât de diferite, dar care contează atât de mult în creșterea sănătoasă a unui business în mediul digital.

Dacă ai nevoie de o echipă de specialiști SEO și content writeri care lucrează împreună pe o direcție bine stabilită, contactează-ne acum!

Contactează-ne

Vrei sa afli mai multe despre serviciile NOA Digital? Completează formularul de contact și hai să ne cunoaștem!

  suntem aici pentru tine