PPC marketing

Daca iti doresti sa oferi business-ului tau un avantaj competitiv, cea mai buna alegere pe care o poti face este marketing-ul PPC. In functie de nevoile business-ului tau, campaniile PPC pot fi implementate pe diverse platforme si canale de marketing, precum Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads si altele.

Aceasta modalitate de publicitate digitala este o parte importanta a oricarei strategii de marketing de succes, iar PPC Marketing poate fi vital pentru succesul afacerii tale, cu conditia sa alegi un partener cu experienta, care iti ofera rezultate cuantificabile.

PPC iti ofera garantia conversiilor rapide

Fiecare vizita a unui utilizator pe site-ul tau este o oportunitate de a converti, adica de a genera vanzarea produselor sau serviciilor pe care le oferi. Prin intermediul campaniilor PPC, te asiguri ca toti cei care iti acceseaza site-ul se pot transforma in clienti.

PPC sau pay per click este un model de marketing online care asigura rezultate reale in cel mai scurt timp. In termeni cat mai usor de inteles, putem spune ca PPC este un model de publicitate platita, care iti asigura prezenta in topul rezultatelor cautarilor de pe motoarele de cautare si de pe alte tipuri de platforme.

Apeland la PPC Marketing, ai parte de numeroase avantaje. Unul dintre cele mai importante este asigurarea traficului dorit pe site si cresterea vanzarilor imediat ce campania a fost implementata. Bineinteles, discutam despre cazul in care strategia PPC a fost creata si implementata de catre o echipa de profesionisti, tinandu-se cont de specificul afacerii tale si de publicul tinta.

Control deplin al bugetului alocat

Un alt avantaj pe care ti-l aduce modelul de PPC Marketing este posibilitatea de a controla investitia facuta in publicitate. De aceea, recomandam aceasta varianta de marketing online inclusiv business-urilor aflate la inceput de drum, care nu au la dispozitie un buget generos pentru promovare.

Modelul PPC se bazeaza pe plata per click. Concret, platesti doar atunci cand un utilizator acceseaza reclama. Poti sa aloci de la inceput exact bugetul de care dispui. Nu exista costuri ascunse sau fluctuatii de cost. Campania PPC va rula atat timp cat exista un buget.

PPC Marketing optimizat

Optimizarea campaniilor PPC este cruciala pentru obtinerea unor rezultate foarte bune. Diferenta dintre o campanie PPC facuta la intamplare si una optimizata este faptul ca prima varianta se va traduce in pierderi pentru business-ul tau, in timp ce a doua reprezinta o investitie.

O campanie PPC marketing optimizata corespunzator iti va imbunatati considerabil ROI-ul, te va ajuta sa depasesti competitorii directi si va asigura expunerea de care are nevoie business-ului tau, care va deveni vizibil publicului tinta relevant.

NOA Digital Architects este partenerul de care ai nevoie pentru o crestere strategica a afacerii tale. Ne putem ocupa de crearea, gestionarea, monitorizarea si optimizarea campaniilor PPC marketing adaptate business-ului tau.

Imbunatateste performanta campaniilor tale de promovare cu ajutorul serviciilor de PPC Marketing oferite de echipa noastra de specialisti. Contacteaza-ne pentru a discuta despre obiectivele

Audit PPC

Daca rezultatele campaniilor PPC nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, poti lua in calcul un audit PPC.

Desi exista solutii automatizate pentru audit PPC, pentru rezultate cat mai clare iti recomandam sa apelezi la o echipa cu experienta in acest domeniu, precum cea de la NOA Digital Architects. Vom analiza amanuntit campaniile PPC implementate, vom identifica neregulile si vom veni cu solutii care tin cont de particularitatile afacerii tale: obiective, public tinta, buget si altele.

Atunci cand ne ocupam de un audit PPC, la NOA Digital Architects tinem cont de indicatori clari de performanta, prin intermediul carora identificam greselile care impiedica atingerea obiectivelor stabilite prin campaniile PPC. Contacteaza-ne pentru a te ajuta cu un audit PPC personalizat, realizat de catre echipa noastra formata din specialisti certificati.

Google Ads

Google Ads este principala platforma pe care sunt implementate campanii PPC, fiind recomandata atat celor care vor sa isi promoveze serviciile, cat si celor care se ocupa de vanzarea produselor. Avand in vedere ca nivelul concurentei pe Google Ads este unul destul de ridicat, vei avea nevoie de ajutor specializat pentru campaniile tale PPC.

Intra in contact cu expertii NOA Digital Architects si seteaza obiectivele de business dorite. Noi ne vom asigura ca implementam campanii PPC pe Google Ads care se aliniaza obiectivelor tale si care te vor ajuta sa le atingi in cel mai scurt timp.

Facebook Ads

In Romania exista milioane de utilizatori activi ai Facebook, aceasta fiind cea mai populara platforma de socializare din tara noastra. Iar o buna parte din aceste milioane de utilizatori reprezinta publicul tau tinta, la care poti ajunge prin intermediul campaniilor PPC pe Facebook Ads.

Contacteaza-ne si spune-ne despre obiectivele tale de business. Echipa noastra formata din specialisti in marketing online va implementa campanii PPC pe Facebook Ads care se aliniaza specificului business-ului tau si care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp.

YouTube Ads

YouTube Ads este o platforma care poate aduce o vizibilitate foarte mare business-ului tau, avand in vedere popularitatea de care se bucura YouTube printre consumatorii de continut video din Romania. Indiferent daca scopul tau este acela de a crea brand awareness sau de a informa potentialii clienti cu privire la serviciile sau produsele oferite, YouTube Ads este unul dintre cele mai potrivite canale de promovare.

Contacteaza acum echipa NOA Digital Architects, formata din specialisti cu experienta in implementarea de campanii de marketing eficiente. Vom folosi toate avantajele pe care le aduc campaniile de publicitate pe YouTube Ads in beneficiul business-ului tau si te vom ajuta sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp, prin rezultate cuantificabile.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre specificul business-ului tau, iar noi iti vom face propuneri relevante in ceea ce priveste serviciul dorit.

Contacteaza-ne

Copyright© 2022 NOA Digital. Toate drepturile rezervate.