Servicii Social Media Marketing

Social Media Marketing

Într-o lume în care rețelele sociale nu mai sunt doar platforme folosite pentru a interacționa cu prietenii și familia, prezența pe Social Media nu mai este de multă vreme o opțiune pentru businessuri, ci o necesitate. Social Media este utilizată inclusiv pentru a lua decizii de business și, bineînțeles, pentru a afla informații despre noi produse și servicii interesante.

Ai nevoie să consolidezi prezența brandului tău pe rețelele de socializare? Poți apela la serviciile noastre de Social Media Marketing indiferent dacă ai un business la început de drum sau dacă ai nevoie de reevaluarea și redimensionarea unei prezențe existente.

Ne plac provocările, iar tu ne poți lansa una chiar acum!

Conceptul de Social Media Marketing poate părea provocator și complicat. Și, într-o oarecare măsură, chiar este. Vei avea nevoie de o strategie clară, care să te ajute să atingi obiective clar definite.

Echipa noastră specializată în crearea de strategii și content pentru social media deține abilitățile necesare pentru a crea o imagine coerentă a brandului tău pe rețelele de socializare.

Simpla prezență pe Social Media nu este suficientă

Astăzi, aproape toți cei care au acces la internet sunt prezenți pe cel puțin două rețele de socializare. Chiar și animalele de companie au conturi de social media care generează venituri substanțiale. În astfel de condiții, este esențial ca businessurile să fie prezente pe rețelele de socializare, dar nu suficient.

Vei fi în competiție directă cu alte businessuri din aceeași nișă, iar noi te putem ajuta să fii vizibil în mulțime.

Echipa NOA Digital te poate ajuta să atingi obiective precum conectarea cu audiența specifică businessului tău pe social media, construirea imaginii brandului tău pe rețelele de socializare și multe altele. Totul fără să pară forțat și artificial, ci natural, cu mesaje care să răspundă nevoilor și preferințelor publicului tău țintă.

Content pentru Social Media

Principalul element al strategiei de Social Media Marketing este contentul pe care îl vei distribui. Te putem ajuta atât cu texte, cât și cu un design adecvat. Scopul este acela de a transmite mesajul potrivit într-un mod coerent și armonios, inclusiv din punct de vedere vizual.

Content axat pe obiective clare

Contentul creat va fi aliniat cu obiectivele tale, care pot fi:

 • Creșterea nivelului de brand awareness
 • Generarea de trafic pe site sau pe alte platforme
 • Creșterea ratei de click
 • Construirea unei comunități
 • Creșterea nivelului de popularitate și menționarea brandului tău în social media
 • Creșterea numărului de followeri
 • Îmbunătățirea raportului dintre likeuri și followeri

Visuals captivante și coerente

Vizualurile nu sunt deloc elemente pe care îți dorești să le neglijezi, având în vedere importanța esteticii pe Social Media.

Postările care nu urmează o linie armonioasă din punct de vedere vizual sunt semne de neprofesionalism pentru utilizatori și pot dăuna brandului tău.

Ai nevoie de o estetică bazată pe coerență, cu fonturi, imagini și culori care se potrivesc atât între ele, cât și cu mesajul transmis și care sunt prezente pe toate profilurile pe care le-ai creat pe rețelele de socializare, iar noi te putem ajuta.

Community Management

Al doilea element important al unei strategii eficiente de Social Media Marketing este engagementul, pentru că nu trebuie să scăpăm din vedere principalul scop pentru care au fost create aceste rețele: socializarea.

Gândește-te la engagement ca la un element cu două sensuri, în care tu și audiența ta vă întâlniți într-un anumit punct.

Atenția la feedback-ul utilizatorilor, review-urile pe care le oferă, comentariile pe care le lasă, întrebările pe care le adresează și interacțiunea ulterioară cu aceștia sunt extrem de importante. Însă poate fi copleșitor să monitorizezi personal toate aceste aspecte. De aceea, la NOA Digital găsești și serviciul de Community Management.

Monitorizăm ce au utilizatorii de spus despre brandul tău, comunicăm activ cu ei, le oferim răspunsuri atunci când este posibil și îi direcționăm către departamentele competente din cadrul businessului tău pentru soluționarea eventualelor probleme.

Implicarea activă este un element important care ajută la definirea identității de brand și prin care poți demonstra audienței tale că este ascultată și că apreciezi feedback-ul oferit, iar noi te putem ajuta să obții aceste avantaje.

Social Media Marketing bazat pe informații clare

Îți oferim servicii de Social Media Marketing bazate pe:

 • Research al nișei din care face parte businessul tău
 • Research și înțelegerea nevoilor și așteptărilor audienței pe care dorești să o aduci în jurul brandului tău
 • Research al competitorilor direcți și indirecți
 • Obiectivele de business pe care le ai

Contactează-ne acum pentru a discuta despre cum putem construi împreună imaginea brandului tău pe Social Media!

Contactează-ne

Vrei sa afli mai multe despre serviciile NOA Digital? Completează formularul de contact și hai să ne cunoaștem!

  suntem aici pentru tine