Web development

Business-ul tau are nevoie de un website cu design clean si modern, care sa inspire profesionalism, cu o structura care sa tina cont de principiile SEO si UX. Pe scurt, de un website optimizat pentru a le oferi vizitatorilor o experienta placuta, pentru a genera conversii si pentru a iti aduce profit. Iti oferim servicii complete de web development, prin intermediul echipei noastre de experti in acest domeniu.

Indiferent daca ai nevoie de un site de prezentare sau de un magazin online, experienta noastra in domeniu garanteaza livrarea celui mai bun rezultat. Principiile dupa care ne ghidam in web development sunt sustinute de date concrete. Utilizam solutii inovatoare si de incredere, astfel incat rezultatul sa fie un website dus la nivelul urmator din punct de vedere al performantei si al valorii pe care o aduce business-ului tau.

Tehnologie moderna si tool-uri avansate

La baza serviciilor noastre de web development stau tool-uri avansate si tehnologia moderna. Utilizam cele mai bune practici din sfera web design si ne bazam pe solutii avansate pentru a crea un site care se aliniaza obiectivelor tale de business.

Usor de navigat, intuitiv

Felul in care vizitatorii interactioneaza cu business-ul tau in mediul online este crucial pentru generarea conversiilor. De aceea, una dintre prioritatile noastre cand vine vorba de web development este livrarea unui website cu nivel ridicat de functionalitate si cu design pe masura asteptarilor publicului tau tinta.

Nu vom crea un simplu site, ci vom proiecta o experienta, adaptand cele mai moderne trend-uri in materie de UX design specificului business-ului tau. Pentru ca site-ul tau este principala modalitate prin care te adresezi publicului tinta, punem pret pe comunicarea vizuala si utilizam cea mai buna abordare in materie de UI, care sa se plieze pe ceea ce iti doresti sa transmita afacerea ta.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizarea SEO este adesea trecuta cu vederea de catre cei care fac web development. Totusi, importanta sa nu poate fi trecuta cu vederea daca vrei sa ai un site care sa apara in topul rezultatelor cautarilor de pe Google.

Ne asiguram ca structura site-ului tau este conceputa in asa fel incat paginile sa fie indexate cu usurinta. In urma unui research amanuntit, identificam cuvintele cheie relevante care ar trebui sa se regaseasca in titlurile paginilor si in continutul de pe site-ul tau. Astfel, site-ul tau va fi pregatit inca de la lansare pentru campanii eficiente de marketing digital.

Solutii adaptate business-ului tau

Solutiile de web development pe care ti le oferim sunt personalizate. Tinem cont de specificul afacerii tale si venim in intampinarea nevoilor tale cu un site care aduce plus valoare imaginii business-ului tau din mediul online. Site de prezentare sau magazin online, indiferent daca ai nevoie de un website construit de la zero sau de modernizarea si optimizarea site-ului existent, avem solutia de web development potrivita pentru tine.

Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa creezi un mediu digital care sa reflecte imaginea pe care vrei sa o prezinti in fata publicului tau tinta.

Creare site de prezentare

Prima impresie conteaza, mai ales atunci cand discutam despre a alege un anumit serviciu sau produs. Daca vrei ca publicul tau tinta sa te aleaga pe tine in detrimentul concurentei, un prim pas pentru a transforma un simplu user intr-un client fidel este felul in care te prezinti in fata sa. Iar in mediul online, un site de prezentare este platforma prin care comunici cu potentialii clienti si mijlocul prin care poti crea o prima impresie pozitiva.

NOA Digital Architects te poate ajuta cu servicii de creare site de prezentare pentru orice tip de activitate. Iti oferim solutii avansate, design modern, un site usor de navigat si optimizat pentru indexare in Google.

Creare magazin online

Pentru ca magazinul tau online sa genereze vanzari, nu este suficient sa iti expui produsele pe o platforma aleasa la intamplare. Pentru a vinde si pentru a ajunge in topul preferintelor utilizatorilor, este necesar ca un magazin online sa aiba un design responsive, precum si un back-end bazat pe tehnologii robuste, in care sa fie integrate solutii optime de marketing, ERP si CRM.

NOA Digital Architects iti ofera solutii performante pentru magazinul tau online, adaptate in functie de specificul business-ului pe care il ai. Daca esti in cautare de servicii complete de creare magazin online, fundamentate pe intelegerea publicului tau tinta si pe oferirea unei experiente optime pentru acestia, precum si pe implementarea celor mai performante tehnologii, optimizate pentru crestere, asteptam sa ne contactezi.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre specificul business-ului tau, iar noi iti vom face propuneri relevante in ceea ce priveste serviciul dorit.

Contacteaza-ne

Copyright© 2022 NOA Digital. Toate drepturile rezervate.