Servicii Web Development

Web Development

Business-ul tău are nevoie de un website cu design clean şi modern, care să inspire profesionalism, cu o structură care să ţină cont de principiile SEO şi UX. Pe scurt, de un website optimizat pentru a le oferi vizitatorilor o experienţă plăcută, pentru a genera conversii şi pentru a îţi aduce profit. Îţi oferim servicii complete de web development, prin intermediul echipei noastre de experţi în acest domeniu.

Indiferent dacă ai nevoie de un site de prezentare sau de un magazin online, experienţa noastră în domeniu garantează livrarea celui mai bun rezultat. Principiile după care ne ghidăm în web development sunt susţinute de date concrete. Utilizăm soluţii inovatoare şi de încredere, astfel încât rezultatul să fie un website dus la nivelul următor din punct de vedere al performanţei şi al valorii pe care o aduce business-ului tău.

Tehnologie modernă şi tool-uri avansate

La baza serviciilor noastre de web development stau tool-uri avansate şi tehnologia modernă. Utilizăm cele mai bune practici din sfera web design şi ne bazăm pe soluţii avansate pentru a crea un site care se aliniază obiectivelor tale de business.

Uşor de navigat, intuitiv

Felul în care vizitatorii interacţionează cu business-ul tău în mediul online este crucial pentru generarea conversiilor. De aceea, una dintre priorităţile noastre când vine vorba de web development este livrarea unui website cu nivel ridicat de funcţionalitate şi cu design pe măsură aşteptărilor publicului tău ţinta.

Nu vom crea un simplu site, ci vom proiecta o experienţă, adaptând cele mai moderne trend-uri în materie de UX design specificului business-ului tău. Pentru că site-ul tău este principala modalitate prin care te adresezi publicului ţinta, punem preţ pe comunicarea vizuală şi utilizăm cea mai bună abordare în materie de UI, care să se plieze pe ceea ce îţi doreşti să transmită afacerea ta.

Soluţii adaptate business-ului tău

Soluţiile de web development pe care ţi le oferim sunt personalizate. Ţinem cont de specificul afacerii tale şi venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un site care aduce plus valoare imaginii business-ului tău din mediul online. Indiferent dacă ai nevoie de un website construit de la zero sau de modernizarea şi optimizarea site-ului existent, avem soluţia de web development potrivită pentru tine.

Creare site de prezentare

Prima impresie contează, mai ales atunci când discutăm despre a alege un anumit serviciu sau produs. Dacă vrei ca publicul tău ţinta să te aleagă pe tine în detrimentul concurenţei, un prim pas pentru a transforma un simplu user într-un client fidel este felul în care te prezinţi în faţa sa. Iar în mediul online, un site de prezentare este platforma prin care comunici cu potenţialii clienţi şi mijlocul prin care poţi crea o impresie pozitivă.

Noi te putem ajuta cu servicii de creare site de prezentare pentru orice tip de activitate. Îţi oferim soluţii avansate, design modern, un site uşor de navigat şi optimizat pentru indexare în Google.

Creare magazin online

Pentru ca magazinul tău online să genereze vânzări, nu este suficient să îţi expui produsele pe o platformă aleasă la întâmplare. Pentru a vinde şi pentru a ajunge în topul preferinţelor utilizatorilor, este necesar ca un magazin online să aibă un design responsive, precum şi un back-end bazat pe tehnologii robuste, în care să fie integrate soluţii optime de marketing, ERP şi CRM. Noi îţi oferim soluţii performante pentru magazinul tău online, adaptate în funcţie de specificul business-ului pe care îl ai.

Contactează-ne pentru a te ajuta să creezi un site care să reflecte imaginea pe care vrei să o prezinţi în faţa publicului tău ţinta.

Contactează-ne

Vrei sa afli mai multe despre serviciile NOA Digital? Completează formularul de contact și hai să ne cunoaștem!

    suntem aici pentru tine