SEO marketing

Vrei ca afacerea ta sa fie vizibila in mediul online? Ai nevoie de SEO Marketing! SEO este tool-ul care poate scoate afacerea ta din bezna digitala pentru a o aduce in lumina reflectoarelor, in fata publicului tau tinta, adica a utilizatorilor care cauta exact produsele sau serviciile pe care tu le pui la dispozitie.

Search Engine Optimization se traduce simplu, prin optimizare pentru motoarele de cautare. In marketing-ul digital, SEO este utilizat pentru a creste traficul organic de pe un site, prin optimizarea paginilor pentru a imbunatati clasamentul in rezultatele cautarilor de pe motoarele de cautare, prin crearea de continut relevant pentru a targeta anumite cuvinte cheie si prin imbunatatirea site-ului din punct de vedere tehnic pentru a fi mai bine inteles de algoritmii motoarelor de cautare.

Daca nu ai inca o strategie de SEO Marketing pentru site-ul tau, fiecare moment care trece inseamna pierderi de trafic si de castiguri financiare, avand in vedere ca mare parte a traficului de pe un site provine din cautari si rezultate organice. Desi generarea de trafic organic necesita timp, o strategie eficienta din acest punct de vedere va da rezultate care iti vor depasi asteptarile.

Gandeste-te la SEO ca la un limbaj pe care il utilizeaza motoarele de cautare si site-ul tau pentru a comunica. Google si alte motoare de cautare folosesc boti si algoritmi complecsi pentru a indexa pagini din site-uri si pentru a isi actualiza continutul. Scopul acestui proces este de a se asigura ca fiecare cautare pe platforma ofera cel mai bun raspuns posibil pentru utilizator. Prin optimizarea SEO pentru motoarele de cautare a continutului site-ului tau, algoritmul va intelege mai usor site-ul si produsele sau serviciile pe care le oferi. O strategie SEO bine pusa la punct va trimite semnalele de care Google are nevoie pentru a considera ca paginile site-ului tau merita sa apara in topul rezultatelor cautarilor.

Desigur, explicatia de mai sus este doar o mica parte din ceea ce inseamna SEO si modul in care functioneaza. In contextul schimbarilor constante de algoritm facute de catre Google, ai nevoie de servicii de SEO Marketing pe care sa te poti baza, care se adapteaza in functie de cerintele pietei si de nevoile afacerii tale. Serviciile noastre de SEO Marketing se materializeaza in campanii care iti aduc mai multa expunere, mai multi clienti si o afacere de succes. Inca de la inceputul colaborarii noastre vei observa rezultatele unei strategii eficiente.

Audit SEO

Nu esti multumit de rezultatele pe care le au campaniile SEO pentru site-ul tau? Serviciul nostru de audit SEO se adreseaza celor care au nevoie de o analiza detaliata a strategiei SEO implementata, precum si de recomandari pentru a o imbunatati.

Echipa noastra incepe prin a efectua o analiza completa a site-ului tau, din punct de vedere tehnic, pentru a identifica problemele care ar putea impiedica paginile din site sa se claseze mai bine in rezultatele cautarilor de pe Google. Ulterior, iti vom prezenta rezultatele, oferindu-ti solutii la problemele identificate.

Dupa analiza tehnica aprofundata, continuam prin a folosi expertiza pe care o avem in crearea unei strategii SEO eficiente. Analizam cuvintele cheie pe care le folosesti, optimizarea SEO si calitatea continutului paginilor din site-ul tau. Vom veni cu recomandari prin care iti poti ajusta textele de pe site si titlurile paginilor, dar si prin care poti utiliza cuvintele cheie cele mai performante, astfel incat sa devii mult mai vizibil pentru publicul tau tinta.

Serviciul nostru de audit SEO nu se limiteaza doar la site-ul tau. Vom analiza, de asemenea, site-urile principalilor tai competitori, facand o comparatie intre acestea si site-ul tau. La sfarsitul auditului, scopul nostru este acela de a ne asigura ca esti pregatit sa implementezi sugestiile si recomandarile noastre.

Daca esti gata sa incepi un audit SEO, contacteaza-ne pentru a analiza si imbunatati strategia ta de marketing online.

Strategie de continut

Comunicare neclara, neglijarea research-ului in ceea ce priveste cuvintele cheie, content publicat random, fara a avea o strategie clara si obiective de crestere – acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care nu observi rezultate in urma publicarii de continut online. Cum putem schimba noi aceste lucruri? Printr-o strategie de continut personalizata in functie de specificul business-ului tau si de mesajul pe care iti doresti sa il transmiti publicului tinta.

Strategie de continut eficienta. Know-how si tool-urile potrivite.

Specialistii nostri SEO iti vor analiza contentul si iti vor expune toate oportunitatile de crestere pe care, probabil, le-ai ratat. Analiza noastra include research-ul publicului tinta, al nisei in care iti desfasori activitatea si al cuvintelor cheie, pentru a identifica cel mai bun unghi de abordare pentru afacerea ta.

Te poti baza pe NOA Digital Architects pentru:

 • data driven customer personas
 • identificarea nevoilor audientei tale
 • research-ul principalilor tai competitori
 • calendar editorial personalizat
 • strategie internal linking
 • imbunatatirea vizibilitatii pe motoarelor de cautare cu o strategie eficienta de link-building
 • imbunatatirea autoritatii domeniului prin intermediul continutului relevant
 • keyword research & keyword plan
 • update-ul continutului existent si alinierea la cele mai inalte standarde
 • continut optimizat SEO
 • On-Page & Off-Page SEO
 • raportare periodica si transparenta a rezultatelor

Strategie de continut completa. Continut care genereaza conversii.

Business-ul tau are nevoie de o strategie de continut completa, care include redactarea de texte premium pentru promovarea produselor sau serviciilor tale sau pentru informarea publicului tinta.

Din departamentul nostru de Content fac parte content writeri si copywriteri cu experienta. In functie de particularitatile business-ului tau si de nevoile pe care le ai, iti putem oferi:

 • continut pentru blog
 • advertoriale
 • comunicate de presa
 • continut pentru social media
 • continut pentru site
 • descrieri de produse/ categorii de produse
 • continut in limba romana si limba engleza

Te asiguram ca iti vom oferi o strategie de continut care genereaza conversii, datorita textelor bine structurate, usor de parcurs, pline de informatii utile, care conving audienta. Echipa noastra de content writeri si copywriteri redacteaza textele in functie de indicatiile clare ale echipei tehnice, iar continutul este optimizat SEO.

Strategie de continut pentru cresterea ratei de engagement

Continutul este unul dintre cele mai eficiente mijloace prin care poti creste rata de engagement a clientilor tai, insa nu discutam despre texte care nu transmit mesajul potrivit si sunt trecute cu vederea de catre utilizatori.

Pentru a crea o strategie de continut care sa ofere rezultate excelente, Echipa NOA Digital Architects se bazeaza atat pe elemente de ordin tehnic, asa cum este optimizarea SEO, cat si pe redactarea unor texte relevante pentru utilizatorii care le citesc. Reusim sa imbinam cu succes aceste doua aspecte atat de diferite, dar care conteaza atat de mult in cresterea ratei de engagement.

NOA Digital Architects este partenerul tau de incredere in crearea unei strategii de continut care sa se alinieze cu obiectivele tale de business, indiferent de nisa in care activezi. Contacteaza-ne pentru a discuta despre cum te poate ajuta continutul relevant sa iti dezvolti afacerea.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre viitoarea ta campanie SEO Marketing si pentru a descoperi noi oportunitati de dezvoltare a afacerii tale.

Contacteaza-ne

Copyright© 2022 NOA Digital. Toate drepturile rezervate.