Servicii SEO Marketing

Servicii SEO Marketing

Dacă ești în căutarea unei soluții sigure pentru a îți aduce businessul în topul rezultatelor din Google, ai nevoie de SEO Marketing. Iar echipa noastră de experți SEO este gata să traducă limbajul businessului tău pe înțelesul motoarelor de căutare și al publicului țintă.

De ce ai nevoie de specialiști SEO?

Ne asigurăm că Google înțelege clar ce le oferi utilizatorilor și te percepe ca pe una dintre cele mai bune opțiuni pentru publicul tău țintă, astfel încât să poți crește organic în clasamentul rezultatelor căutărilor.

 • Îți optimizăm site-ul din punct de vedere tehnic, pentru a fi mai bine înțeles de algoritmii motoarelor de căutare.
 • Optimizăm conținutul paginilor din site, astfel încât Google să identifice businessul tău, nu al concurenței, ca fiind cea mai bună opțiune pentru utilizatori.
 • Legăm paginile din site de conținut pe care Google îl consideră relevant pentru utilizatorii care caută exact produsele sau serviciile pe care tu le oferi.

Sună complicat? Lasă-ne pe noi să preluăm sarcina, în timp ce tu te ocupi de alte aspecte esențiale ale businessului tău. Fiecare moment care trece înseamnă pierderi de trafic şi de câștiguri financiare, având în vedere că o mare parte a traficului de pe un site provine din căutări şi rezultate organice.

Cu ce ne diferențiem în SEO Marketing?

Experiența și profesionalismul ne-au învățat să…

promitem eficiență, nu rezultate de pe o zi pe alta

Încă de la începutul colaborării vei putea observa schimbări benefice, dar generarea de trafic organic necesită acțiuni sistematice, desfășurate în timp. Pe parcurs, datorită unei strategii eficiente de SEO Marketing, rezultatele îți vor depăși așteptările.

oferim calitate, nu cantitate

SEO nu mai înseamnă de mult timp o aglomerare de cuvinte cheie și titluri puse sub formă de clickbait. Creăm conținut on-site și off-site relevant pentru intențiile utilizatorilor și aliniat la cerințele impuse de Google.

monitorizăm, analizăm date și adaptăm strategia în funcție de schimbări

În contextul schimbărilor constante de algoritm, ai nevoie de servicii de SEO Marketing pe care să te poți baza pe termen lung, fără ca businessul tău să aibă de suferit.

creăm strategii personalizate de SEO Marketing

Nu credem într-o abordare de tip one-size-fits-all. Businessul tău are particularități unice, pe care le exploatăm în strategia de SEO Marketing, astfel încât să obținem rezultatele de care ai nevoie pentru a crește.

Audit SEO

Serviciul nostru de audit SEO se adresează celor care au nevoie de o analiza detaliată a poziționării site-ului din punct de vedere SEO, precum şi de recomandări pentru a îl optimiza.

Identificăm problemele

Începem prin a efectua o analiză completă a site-ului tău din punct de vedere tehnic, pentru a identifica problemele care ar putea împiedica paginile să se claseze mai bine în rezultatele căutărilor de pe Google.

În cadrul auditului SEO complet verificăm, printre altele: paginile indexate Google, scorul de performanță a site-ului, eventualele erori de ordin tehnic, optimizarea la nivel de landing pages, meta tags, structured data setup, datele din conturile Google My Business și Google Search Console, optimizarea off-page, autoritatea și relevanța site-urilor pe care există backlink-uri.

Serviciul nostru de audit SEO nu se limitează doar la site-ul tău, ci analizăm inclusiv site-urile principalilor competitori.

Îți prezentăm rezultatele și oferim soluții

Îți vom prezenta rezultatele într-o manieră ușor de înțeles. Îți oferim soluții la problemele identificate.

Te ajutăm să implementezi

Dacă nu ai un programator in-house, îți putem oferi și acest serviciu. Te ajutăm să implementezi soluțiile propuse, prin intermediul colegilor noștri experți în programare și prin echipa noastră de Content Marketing, expertă în crearea de meta-descrieri creative, cu conținut unic, adaptat businessului tău.

Pro tip: Deși meta-descrierile nu au efect direct asupra SEO din punct de vedere tehnic, sunt extrem de importante, contribuind la o rată de click mai mare.

Ce urmează?

Continuăm prin a folosi expertiza pe care o avem în crearea unei strategii SEO eficiente:

 • Creăm profilul de cuvinte cheie
 • Analizăm calitatea conținutului paginilor din site-ul tău și îl optimizăm
 • Redactăm in-house conținutul pentru paginile de categorii din site-ul tău

Strategie de conţinut SEO

Comunicare neclară, neglijarea research-ului în ceea ce priveşte cuvintele cheie, content publicat random, folosirea cuvintelor cheie în exces și neglijarea așteptărilor utilizatorilor și cerințelor Google – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu observi rezultate în urma publicării de conţinut online.

Cum putem schimba noi aceste lucruri? Printr-o strategie de conţinut SEO personalizata în funcţie de specificul business-ului tău, de focusul de vânzare şi de mesajul pe care trebuie să îl transmiţi publicului țintă.

Deţinem know-how şi instrumentele potrivite pentru a exploata toate oportunităţile de creştere pe care, probabil, le-ai ratat. Te poţi baza pe noi pentru content optimizat SEO on-page și off-page.

 • Strategie internal linking
 • Îmbunatăţirea vizibilităţii pe Google cu o strategie eficientă de link-building
 • Îmbunatăţirea autorităţii domeniului prin intermediul conţinutului relevant
 • Update-ul conţinutului existent şi alinierea la cele mai recente standarde

Contactează-ne acum pentru a afla care este cea mai bună strategie SEO pentru businessul tău!

Contactează-ne

Vrei sa afli mai multe despre serviciile NOA Digital? Completează formularul de contact și hai să ne cunoaștem!

  suntem aici pentru tine